Als je in je vrije tijd graag bezig bent met je passie op artistiek, creatief of sportgebied, dan is SKILLS misschien wel wat voor jou.

Samen met andere jongeren bepaal je zelf wat je wilt doen. Bijvoorbeeld een track opnemen in de studio, een theatershow of een dansproductie maken. Ook het organiseren van eigen activiteiten of een evenement is mogelijk.  Denk bijvoorbeeld aan een talkshow, sporttoernooi of fashion show. Zolang het leuk is voor de buurt en andere jongeren eraan kunnen deelnemen. Binnen SKILLS kan je alleen geen feestjes organiseren. Wij vinden het belangrijk dat het project naast gezellig ook leerzaam is.

Wij zorgen voor professionals die met jou en je groep in 10 sessies aan de slag gaan op creatief gebied. Aan elk traject koppelen we ook een coach die samen met je kijkt hoe je je ontwikkelt in dit project. Bij de start van het project bepaal je zelf wat je wilt doen en leren bij SKILLS.

Voorwaarden voor deelname:

  • woonachtig in Amsterdam Zuidoost
  • 15 – 23 jaar
  • interesse om met een groep van 8 deelnemers een traject te volgen
  • wekelijks beschikbaar op de afgesproken dag

Interesse in SKILLS? Neem contact met ons op als je een idee hebt voor een traject. In oktober starten we met muziekproductie in samenwerking met Regalness