Ondernemen met passie

Going Social organiseert in het kader van vrouwen empowerment de training “Ondernemen met passie”  in opdracht van de Gemeente Amsterdam Stadsdeel Zuidoost.  De training is opgebouwd uit de modules: behoefteonderzoek/klantprofiel opstellen, productontwerp, ondernemen, financiering, zakelijk schrijven en inspirerend pitchen.

Met de training krijg je als cursist tools aangereikt om je concept te vertalen naar een concreet product waaraan de lokale markt in Amsterdam Zuidoost echt behoefte heeft. Door onderzoek te doen en een goed verdienmodel te ontwikkelen, krijg je meer inzicht in hoe jij als ondernemer jouw producten succesvol op de markt kunt brengen. Na afloop van de training, kan je je aansluiten bij ons collectief van lokale ondernemers om samen opdrachten uit te voeren of projecten op te zetten.

Doelgroep

Deze training is bestemd voor:

  • Vrouwelijke kandidaten van 22 – 35 jaar (er is ruimte voor een aantal vrouwen van 35+)
  • Woonachtig in Amsterdam Zuidoost (Bijlmer Centrum/Bijlmer Oost)
  • Opgeleid op MBO/HBO/WO- niveau
  • Ondernemend en actief in het sociaal domein met eigen maatschappelijke, culturele of creatieve initiatieven
  • Of met ideeën voor een mooie onderneming in de wijk waarbij meerdere zzp’ers betrokken kunnen worden

Kosten en selectie

Je kunt aan deze training deelnemen, door je CV, motivatie en een korte omschrijving van je concept te sturen naar info@going-social.nl

Selectie vindt plaats op basis van de genoemde criteria en je motivatie. Je dient naast de trainingen 4-6 uur per week beschikbaar te hebben voor trainingsopdrachten. Geselecteerde kandidaten ontvangen een bevestiging per mail voor deelname aan de training.

De training is vol!! Hou de website in de gaten voor nieuwe trainingen.