Pop up your biz

Going Social organiseert in het kader van vrouwen empowerment het ondernemerstraject “Pop up your biz”  in opdracht van de Gemeente Amsterdam Stadsdeel Zuidoost.

Pop up your biz is speciaal ontwikkeld voor vrouwelijke ondernemers in Amsterdam Zuidoost die een concreet product of een dienst op de markt willen brengen. Via Going Social krijg je business coaching, beschikking over pop up faciliteiten en tools om je product of dienst te testen bij je doelgroep.

Het ondernemerstraject is opgebouwd uit de volgende onderdelen: startbijeenkomst, creatiesessies, coachsessies, pop up fase en reflectiesessie.

Doelgroep

Deze training is bestemd voor:

  • Vrouwelijke kandidaten van 22 – 35 jaar (er is ruimte voor een aantal vrouwen van 35+)
  • Woonachtig in Amsterdam Zuidoost
  • Opgeleid op MBO/HBO/WO- niveau
  • Ondernemend en actief in het sociaal domein met eigen maatschappelijke, culturele of creatieve initiatieven
  • Of met ideeën voor een mooie onderneming in de wijk waarbij meerdere zzp’ers betrokken kunnen worden

Kosten en selectie

Je kunt aan deze training deelnemen, door je CV, motivatie en een korte omschrijving van je product of dienst te sturen naar info@going-social.nl

Selectie vindt plaats op basis van de genoemde criteria en je motivatie. Je dient naast de modules ook beschikbaar te zijn om je pop up activiteiten te kunnen realiseren.  Geselecteerde kandidaten ontvangen een bevestiging per mail voor deelname aan de training.