Coaching bij Going Social richt zich op het verkrijgen van meer inzicht in de eigen beperkende gedachten die iemand kan hebben. Waar komen deze gedachten vandaan?  Hoe zorg je ervoor dat deze vaak belemmerende gedachten over jezelf,  je niet tegenhouden in het bereiken van de dromen en doelen die je voor jezelf stelt?

De coaching richt zich vooral op het in beweging zetten van de deelnemers. Focus je niet op de onzekerheid, de twijfels en de angst maar ga op ontdekkingsreis. Ontdek wie jij bent, wat je doelen en ambities zijn en zet je dromen om in acties. Creëer ruimte en openheid bij jezelf om te ontdekken wat jouw passie is.

Door middel van individuele coachingsgesprekken en  coachingsopdrachten op maat wordt je gestimuleerd om eerlijk naar jezelf te kijken en wordt gewerkt aan het nemen van de stappen die nodig zijn voor de eigen persoonlijke groei. Tijdens de coaching wordt met dit vernieuwde  bewustzijn gewerkt aan de acties die nodig zijn om een nieuwe werkelijkheid te creëren voor jezelf.

Voor jonge mensen tot 32 jaar woonachtig in Amsterdam Zuidoost biedt Going Social een gratis coachgesprek aan.

Meer weten of een afspraak maken? Mail naar info@going-social.nl