Ons aanbod op het gebied van cultuur en media is speciaal voor jonge talenten. Of je nu geïnteresseerd bent in film, podiumkunsten of fashion, bij ons kan je je creativiteit laten zien.  Klik hieronder en ontdek welke projecten aansluiten op jouw wensen.

MediaStudio

In onze MediaStudio stellen wij jonge mensen van 12 tot 32 jaar in de gelegenheid om zelf media te maken. Onder begeleiding van een van onze creatieve professionals kun je leren filmen, fotograferen én documentaires en grafische ontwerpen maken.

Onze MediaStudio is gevestigd in het Bijlmer Parktheater, maar wij verzorgen ook workshops op andere locaties, zoals in de K-buurt in Amsterdam Zuidoost.

Wil je meer weten en/of heb je interesse om deel te nemen aan het creatieve collectief? Mail ons dan via info@going-social.nl.

ZO!ZijnWij

‘ZO! Zijn Wij’ brengt de mensen in Amsterdam Zuidoost in beeld. Het is een project van Jonge Reporters en Going Social in samenwerking met o.a. ZuidoostPartners. Op internet en op de grote schermen van station Bijlmer en de Arena Boulevard publiceert ZO!ZijnWij foto’s met inspirerende quotes van de mensen in het veelzijdige Zuidoost. Niet alleen bewoners, maar ook forenzen en bezoekers worden in beeld gebracht, met de schoonheid van de Bijlmer van nu op de achtergrond.

Voor meer informatie zie www.zozijnwij.amsterdam