De masterclass Mindset & Leadership met Astrid Elburg is inmiddels met succes afgerond. Aan het einde van de laatste sessie was een selfie met de groep deelnemers meer dan op z’n plaats. Deze foto staat symbool voor een reis naar authenticiteit, vanuit wilskracht en in eenheid. 

Astrid heeft tijdens haar sessies onderwerpen besproken die te maken hebben met hoe een ondernemer en/of professional zichzelf positioneert, de gunfactor aantrekt, zich staande houdt in specifieke contexten en goed voor zichzelf zorgt. Er heerste een fijne groepsdynamiek waarin de deelnemers hun eigen praktijkervaringen als voorbeeld met elkaar deelden. 

Onder leiding van Astrid is er vervolgens nagedacht over hoe een soortgelijke situatie op effectieve wijze kan worden aangepakt. In de meeste gevallen vergt het een stap uit hun comfortzone, maar gelukkig durven ze dat nu met meer zelfvertrouwen. Dit sluit aan bij een quote die tijdens de sessies meerdere malen naar boven kwam: ”ik heb het nog niet gedaan, dus ik denk dat ik het kan.” 

We danken Astrid voor haar inzet en wensen de dames veel succes toe met hun toekomstige carrièreplannen!

Recent Posts