Weet jij hoe het gaat met je buurvrouw of familielid? Als jij je wel eens zorgen maakt daarover, vraag je dan hoe het is? En weet je wat je kunt doen om te helpen als iemand niet zo lekker in zijn vel zit of veel stress heeft? Over hoe het echt met ons gaat wordt niet altijd open gesproken. Waarmee heeft dat te maken? Hoe kunnen we samen zorgen dat mentale gezondheid net zo normaal en belangrijk wordt gevonden als lichamelijke gezondheid?

Op 21 november 2019 organiseert Thrive Amsterdam een buurttafel in het buurtcentrum NOLIMIT rondom het onderwerp ‘mentale gezondheid’. Het streven is om een veilige ontmoetingsplek te faciliteren voor bewoners waar het meer dan normaal is om te praten over onze mentale welzijn. Onder het genot van een warme maaltijd, de gezelschap van buren en ervaringsdeskundigen gaan wij het onderwerp onder de loep nemen. Ken jij mensen waarbij dit ook aansluit? Nodig hen dan vooral uit. Zie onderstaande flyer voor het programma.

Inloop: 17.30 – 18.00 uur
Programma: 18.00 – 21.00 uur
Toegang: gratis (wel aanmelden)

Aanmeldingen verlopen via: thriveamsterdam@ggd.amsterdam.nl. Blijf op de hoogte via de evenementenpagina: https://www.facebook.com/events/427719271261140/?active_tab=about.

Tot volgende week donderdag!

Recent Posts