Saundra Williams

Saundra Williams heeft ruim 20 jaar ervaring in de maatschappelijke en culturele sector als projectleider, jongerenwerker, coach en trainer. Zij werkt momenteel als artistiek leider bij de opleiding productie podiumkunsten. Een opleiding bij de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam. Voorafgaand aan deze functie heeft zij 9 jaar bij het Bijlmer Parktheater gewerkt als Manager Bedrijfsvoering. Zij is een ervaren trainer op het gebied van culturele diversiteit & inclusiviteit.

Samen met Stephany Biezen en Minchenu Maduro is zij oprichtster van de Sister Circle; een platform voor zwarte vrouwen waar ontmoeting, verbinding en connectie met jezelf en andere vrouwen centraal staat.

Saundra Williams studeerde Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Zij zit in de Commissie van Advies van de Masteropleiding Kunsteducatie van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Zij is voorzitter van het bestuur van Heesterveld Creative Community en Open Atelier, een creatieve broedplaats in Amsterdam Zuidoost en zit in de Raad van Toezicht van de kleine Komedie in Amsterdam.