Going Social gelooft erin dat iedereen een unieke set kwaliteiten heeft. Met creatieve activiteiten, training en coaching helpen wij je jouw authentieke zelf te vinden en te bepalen wat jouw toegevoegde waarde is voor je omgeving. Hierbij staan verbinding, leiderschap, zichtbaarheid en ondernemerschap centraal.

Going Social is opgebouwd uit drie pijlers.

Vanuit onze stichting dragen we bij aan een mooie en inclusieve samenleving. Dit doen wij door in een veilige en inspirerende omgeving te investeren in ontwikkeling van talent, competenties en netwerk. We richten ons op verschillende doelgroepen. Met extra focus op mensen met een migratieachtergrond en vrouwen in het bijzonder.

Ons projectbureau richt zich op ontwikkeling van creatieve concepten en management van projecten. Een deel hiervan wordt binnen de stichting uitgevoerd.  Bestaande en nieuwe concepten kunnen ook voor andere opdrachtgevers worden gerealiseerd.

Wat Going Social zo bijzonder maakt is het collectief van ondernemende professionals en young talents. Op freelance basis worden zij betrokken bij de uitvoering van projecten. Ook ontwikkelen wij samen nieuwe initiatieven. Het collectief is ontstaan naar aanleiding van trainingen die Going Social in Amsterdam Zuidoost heeft verzorgd voor vrouwen met ambities op het gebied van zelfstandig ondernemerschap. Zij realiseren eigen projecten vanuit verschillende disciplines zoals kunst, cultuur, sport, educatie, healthy lifestyle, (social) media en maatschappij.