Mind Your Future

Met Mind Your Future worden laagdrempelige empowermentprogramma’s aangeboden aan jongeren uit Amsterdam Zuidoost. Binnen deze programma’s worden verschillende disciplines ingezet om jongeren actief te laten participeren, zoals groepsgesprekken, creatieve werkvormen of kleine talkshows, waarin jongeren onder begeleiding van een professional inzoomen op voor hen relevante thema’s zoals seksualiteit, op jezelf wonen, budgetteren, identiteit of discriminatie.

Met activiteiten, die aansluiten op hun eigen passie of interesse als middel, worden jongeren gecoacht in het versterken en ontwikkelen van hun talenten, eigen kracht en sociale competenties. Belangrijk hierbij is dat het aanbod wordt afgestemd op de vraag van de doelgroep. Samen met hen wordt een inhoudelijk programma samengesteld, zodat de deelnemers niet alleen participeren, maar zelf ook een belangrijke rol spelen in het vorm geven van hun talentontwikkeling.

Jongeren die dat willen, kunnen ook als producent een event organiseren dat ten goede komt aan hun eigen achterban in Amsterdam Zuidoost. Indien zij hiervoor extra middelen nodig hebben, zullen zij worden toegeleid naar partijen als Venzo of Pozo die hen kunnen begeleiden bij het doen van een aanvraag voor een bewonersinitiatief.

Thrive Buurttafel ZO! Lekker in je vel

In Amsterdam Zuidoost vormt de Buurttafel ZO! Lekker in je vel de kick-off van een campagne waarin we samen met bewoners, lokale organisaties en GGZ-professionals mentale gezondheid bespreekbaar maken en activiteiten organiseren rondom zelfzorg en preventie.

MAKE-UP WORKSHOP

Op 22 mei is er de kans om all things beauty en selfcare te bespreken met niemand anders dan Viola Sarkoode. Ben je benieuwd naar hoe je bepaalde make-up technieken kunt toepassen en heb je ook behoefte om met gelijkgestemden te praten over hoe je jouw beste zelf naar boven kunt halen? Meld je dan […]

Ongezouten takkies!

Ben jij tussen de 16-24 jaar oud en praat je graag mee over jongerencultuur en lifestyle? Dan is de Ongezouten Takkies! talkshow een plek waar jij zeker bij hoort te zijn. In de maanden april, mei en juni vinden er verschillende momenten plaats waarop jij je perspectieven kunt delen en gedachten kunt uitwisselen met anderen […]